
Errata

Arkusze postaci: 

Karta akcji 

Wyburzyciela
Uderzenie Tłoków (karta nr 87)

Obecnie: “Zużyj ogień, aby dodać +1 do Zasięgu, +1 do 
odepchnięcia”.

Poprawnie: Zużyj ogień, aby dodać +1 do Ataku, +1 do 
odepchnięcia.

Karta akcji 

Wyburzyciela
Cios na Dwa (karta nr 90)

Obecnie: “Dodaj odepchnięcie 2, zamroczenie 
oraz zyskaj , jeśli celem tego ataku jest ten sam prze-
ciwnik, co w poprzedniej zdolności Ataku”.

Poprawnie: Dodaj odepchnięcie 2, zamroczenie
oraz zyskaj , jeśli celem tego ataku jest ten sam prze-
ciwnik, co w poprzedniej zdolności Ataku.

Karta akcji 

Pustkowicielki
Powab Pustki (karta nr 158)

Obecnie: “ROZBROJEN ”

Poprawnie: ROZBROJENIE 

Karta akcji 

Pustkowicielki
 Oko Pustki (karta nr 179)

Obecnie:  “Zmuś wszystkich przeciwników w Zasięgu 4 
od celu do wykonania akcji”.

Poprawnie: Zmuś wszystkich przeciwników w Zasięgu 
3 od celu do wykonania akcji.

Karta akcji 

Czerwonego Straznika
Pustynna Noc (karta nr 222)

Obecnie: „Jeden sąsiadujący przeciwnik otrzymuje 2 
obrażenia...”

Poprawnie: Jeden przeciwnik w zasięgu 2 pól otrzymuje 
2 obrażenia…

Karta akcji 

Czerwonego Straznika
Duszący Łańcuch (karta nr 240)

Obecnie: “Aby to zaznaczyć, umieć na celu jeden ze 
znaczników swojej postaci”.

Poprawnie: Aby to zaznaczyć, umieść na celu jeden ze 
znaczników swojej postaci.


